Γάμος

H γαμήλια δεξίωση αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι ενός επιτυχημένου γάμου.

Η SoundGroup.gr προσφέρει υψηλής ποιότητας ηχητικά μηχανήματα, σε συνδιασμό με την πολύχρονη εμπειρία των DJs θα κάνει την εκδήλωση σας μοναδική. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς από την είσοδο του ζευγαριού, το κόψιμο της τούρτας, και τον πρώτο χορό.

 

Βάπτιση

Η SoundGroup.gr σας παρέχει ηχητική κάλυψη ώστε το πρώτο πάρτι του παιδιού σας να είναι μοναδικό και αξέχαστο. Το μουσικό πρόγραμμα το αναλαμβάνουν επαγγελματίες Djs και θα χαρίσουν στα παιδιά και τους καλεσμένους σας πολύ κέφι και χορό για πολλές ώρες.

Η μεταφορά γίνεται με δικό μας όχημα στο χώρο της εκδηλωσης σας και η εγκατάστση πραγματοποιήτε από εξειδικευμένο προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχετε τεχνική υποστήριξη από επαγγελματίες τεχνικούς και dj’s.

Τρόπος Παροχής Υπηρεσιών

Μετά την ενημέρωση που θα έχουμε από εσάς για την ημέρα τον τύπο της εκδήλωσης και τα άτομα που θα παρευρεθούν σας θα σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα (Αν χρειαστεί θα επισκεφτούμε το χώρο της εκδήλωσης για επιτόπια και καλύτερη μελέτη του).

Την ημέρα της εκδήλωσης μεταφέρουμε τον εξοπλισμό στο χώρο σας τον εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε τα μηχανήματα για την καλύτερη δυνατή απόδοση τους.

Η SoundGroup.gr παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάλυψης εκδηλώσεων ή ενοικίασης ηχητικού εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε η βάπτιση του παιδιού σας να σας μείνει αξέχαστη.